Salut

Dia Mundial de la Sida: acte unitari al Palau de la Generalitat amb la presència de cinc conselleres del govern català

query_builder   1 desembre 2004 10:00

event_note Nota de premsa

Dia Mundial de la Sida: acte unitari al Palau de la Generalitat amb la presència de cinc conselleres del govern català

Les conselleres de Salut, Marina Geli; d’Interior, Montserrat Tura; d’Educació, Marta Cid; de Cultura, Caterina Mieras, i de Benestar i Família, Anna Simó, participaran demà, dia 1 de desembre a les 10h, en un acte amb motiu del Dia Mundial de la Sida, a la sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat.

A més de les conselleres, hi seran presents la tercera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Imma Mayol; la regidora de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, Pilar Valluguera; la diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Núria Carrera, i representants d’ONGs de servei en Sida.

La recepció tindrà lloc després del desplegament del Tapís Memorial de la Sida simultàniament a les façanes de la Generalitat de Catalunya i a l’Ajuntament de Barcelona, a la Plaça Sant Jaume i el centre SPOTT de la Diputació de Barcelona (c/Sant Honorat).

En finalitzar la recepció, la consellera de Salut visitarà els stands de les diferents ONG situats a la Rambla de Santa Mònica.

El lema del Dia Mundial de la Sida per aquest any 2004 és Que m’escoltes? i s’engloba en el tema general de Dones, Noies, VIH i Sida, que pretén sensibilitzar dels diversos problemes que afecten a les dones i per tant tota la societat en relació amb el VIH i la sida i que es constata en l’augment que s’ha produït en els darrers anys de dones infectades per VIH.

Recordatori:

Acte:  Acte amb motiu del Dia Mundial de la Sida

Dia:  dimecres, 1 de desembre

Hora:  10h

Lloc:  Palau de la Generalitat (entrada c/ Sant Sever). Barcelona.