Salut

COL·LOCACIÓ DE LA PRIMERA PEDRA DEL CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA CAN DEU DE SABADELL

query_builder   7 novembre 2002 14:09

event_note Nota de premsa

COL·LOCACIÓ DE LA PRIMERA PEDRA DEL CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA CAN DEU DE SABADELL

El director del Servei Català de la Salut (CatSalut), Josep Prat, i l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, acompanyats del gerent de la Regió Sanitària Centre, Ramon Canal i del regidor de salut de l’Ajuntament de Sabadell, Pere Obiols, col·locaran, demà, divendres, 8 de novembre, a les 12h, la primera pedra del Centre d’Atenció Primària (CAP) Can Deu de Sabadell, a la comarca del Vallès Occidental.

El centre tindrà una superfície de 1.423 m2, atendrà una població de 17.543 habitants dels sectors municipals Nord i Sant Julià de Sabadell i substituirà el CAP actual que està ubicat al Centre Cívic de la població.

El nou equipament assistencial oferirà serveis de medicina general, pediatria, infermeria, odontologia, ginecologia i assistència social. L’equip d’atenció primària estarà format per 8 metges de medicina general, 3 pediatres, 1 odontòleg, 1 ginecòleg, 11 diplomats en infermeria, 1 llevadora i 6 administratius.

Les obres del CAP tindran un cost de 1.820.192,96 Euros, a càrrec dels pressupostos del CatSalut.

Posteriorment, a les 13h, el director del Servei Català de la Salut, Josep Prat, acompanyat de l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, del regidor de Salut de l’Ajuntament de Sabadell, Pere Obiols i del gerent de la Regió Sanitària Centre, Ramon Canal, inaugurarà el Saló Fira Salut que té lloc a Sabadell.