Oficina del President

El president Maragall reitera davant de Iosu Jon Imaz l'ànim de col.laboració entre el Govern català i el basc

query_builder   22 juny 2004 09:52

event_note Nota de premsa

El president Maragall reitera davant de Iosu Jon Imaz l'ànim de col.laboració entre el Govern català i el basc

22-6-2004

El president Maragall reitera davant de Iosu Jon Imaz l’ànim de col•laboració entre el Govern català i el basc

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, ha reiterat aquesta tarda al president del Partit Nacionalista Basc, Iosu Jon Imaz, la voluntat del Govern de Catalunya d’establir ponts de col•laboració amb el govern basc. Així, durant la reunió que han mantingut els dos dirigents s’ha comentat la decisió del president Maragall i del lehendakari, Juan José Ibarretxe, de  posar en funcionament de manera immediata dues taules de treball sobre economia i tecnologia i infraestructures.

Aquesta decisió ja es va concretar divendres passat en la reunió que el president català i el basc van tenir al palau d’Ajuria Enea.

Aquestes dues taules de treball seran impulsades pels consellers respectius dels dos governs. En el cas català les encapçalaran el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i el conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells.

En aquest sentit, Maragall  i Imaz han valorat la necessitat de crear ponts d’entesa entre els empresaris catalans i els bascos.

Durant la trobada els dos dirigents han analitzat també la situació política actual a Catalunya, al País Basc i a l’Estat espanyol.

Nota: s’envia foto de la reunió.