Direcció General de Comunicació

Participació dels consellers a les manifestacions

query_builder   12 març 2004 12:00

event_note Nota de premsa

Participació dels consellers a les manifestacions

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, i tots els consellers del Govern assistiran a les manifestacions convocades avui a les 19 h. a diferents ciutats de Catalunya per condemnar els atemptats d’ahir a la capital de l’Estat.

El president, Pasqual Maragall; el Conseller en Cap, Josep Bargalló; el conseller de Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i nou consellers més participaran a la manifestació convocada a Barcelona. Seran els consellers de Justícia, Josep M. Vallès; d’Interior, Montserrat Tura; d’Economia i Finances, Antoni Castells; de Governació i Administracions Públiques, Joan Carretero; de Cultura, Caterina Mieras; de Treball i Indústria, Josep Maria Rañé; de Comerç, Turisme i Consum, Pere Esteve; de Benestar i Família, Anna Simó; i d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, Carles Solà.

El conseller Portaveu, Joaquim Nadal, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, assistiran a la concentració de Madrid en representació de la Generalitat.

La consellera de Sanitat i Seguretat Social, Marina Geli, assistirà a la manifestació de Girona; la consellera d’Ensenyament, Marta Cid, serà a Tarragona, mentre que el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Antoni Siurana, ho farà a Lleida.