Direcció General de Comunicació

Informació sobre l'auditoria de gestió encarregada pel Govern

Acords de Govern del 27 de juliol del 2004

query_builder   27 juliol 2004 16:11

event_note Nota de premsa

Informació sobre l'auditoria de gestió encarregada pel Govern

Acords de Govern del 27 de juliol del 2004

El Govern ha estat informat pel conseller d’Economia i Finances i pel secretari del Govern de l’estat d’execució de l’auditoria de gestió que va encarregar amb la finalitat de revisar en profunditat els criteris de gestió de l’anterior Govern i fer propostes per una gestió més transparent i eficient.

L’auditoria incorpora els informes elaborats per la Intervenció General sobre determinats aspectes que afecten el conjunt de la Generalitat, així com els realitzats pel Departament de Governació i la Secretaria del Govern sobre les decisions en matèria de recursos humans, contractació de serveis i Sistemes d’Informació.

L’auditoria també incorpora dades i conclusions sobre les polítiques en matèria de subvencions de l’anterior Govern, així com l’adjudicació i concessió de drets exclusius en diferents matèries, concerts i decisions de caràcter patrimonial.

El Govern ha confirmat que la pretensió de l’auditoria de gestió no és tant analitzar les actuacions únicament des de la legalitat com fer-ho des de la eficiència en la utilització dels recursos, identificant les pràctiques que cal corregir.

El conseller d’Economia i Finances i el secretari del Govern han informat que el mes de setembre l’Auditoria estarà en disposició de ser analitzada pel Govern i podran fer-se públiques les seves conclusions i les dades que la fonamenten, així com les propostes d’aprofundiment de l’anàlisi i millora de funcionament dels aspectes destacats.

`