Direcció General de Comunicació

El Govern trasllada la seu del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca a Lleida

query_builder   3 febrer 2004 16:01

event_note Nota de premsa

El Govern trasllada la seu del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca a Lleida

El Govern català ha acordat avui fixar la seu del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca a la ciutat de Lleida. El trasllat respon a la voluntat de l’Administració de la Generalitat d’apropar-se als operadors del sector agrari, de llarga tradició a les comarques lleidatanes. A més, amb aquest acord, s’avança un pas més en el procés de descentralització administrativa que pretén apropar l’Administració al ciutadà.

La seu del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca s’instal•larà a la Delegació Territorial que aquest Departament ja té a la ciutat de Lleida. Es preveu que les obres d’ampliació que s’estan duent a terme en aquestes instal•lacions finalitzaran durant el mes de febrer i el trasllat es podrà fer efectiu al llarg del mes de març.

Les noves instal•lacions acolliran els despatxos del conseller, del secretari general, del director general de Desenvolupament Rural i del de Producció, Innovació i Indústries Agràries. El conseller compatibilitzarà les seves estades entre la nova seu i les actuals dependències, així com també amb les visites territorials.