Direcció General de Comunicació

El Govern expressa la seva satisfacció per l'arxiu de la querella contra David Madí presentada per "El Triangle"

query_builder   14 maig 2003 13:51

event_note Nota de premsa

El Govern expressa la seva satisfacció per l'arxiu de la querella contra David Madí presentada per "El Triangle"

El Govern expressa la seva satisfacció per la decisió del titular del Jutjat d’Instrucció número 14 de Barcelona d’arxivar per falta de proves la querella contra l’exsecretari de Comunicació de la Generalitat, David Madí. La denúncia l’havia presentada l’Editorial Socioeconòmica de Periodistes S.L, editora de El Triangle, per un suposat delicte de prevaricació en no voler posar publicitat institucional de la Generalitat en aquest setmanari. Aquesta decisió del jutge significa que el cas ha quedat resolt abans d’arribar a judici

En la seva resolució, el jutge afirma que no hi ha proves que descriguin una activitat il•lícita per part de l’exsecretari de Comunicació, “per la qual cosa es procedeix a l’arxiu de la causa, ja que els fets no són constitutius de delicte”.

Els querellants consideraven que el tracte que rep “El Triangle” és discriminatori. De tota manera, en la seva declaració davant el jutge (el 28 d’abril passat), David Madí va deixar clar que la inserció publicitària de la Generalitat es basa en la distribució que fan tres centrals de compra homologades pel Govern. Cal recordar que la Generalitat adjudica per concurs públic la distribució de la publicitat institucional. El magistrat afirma que no hi ha cap indici que el Govern hagués influït sobre alguna d’aquestes empreses perquè no inserís anuncis a “El Triangle”.