Incasòl

L'Institut Català del Sòl posa a la venda la 3ª fase del Camí del Frares

query_builder   26 juliol 2004 12:00

event_note Nota de premsa

L'Institut Català del Sòl posa a la venda la 3ª fase del Camí del Frares

L’Institut Català del Sòl ha iniciat la venda de les parcel·les de la darrera fase d’urbanització del sector industrial el Camí dels Frares de Lleida. En total s’han posat a la venda 17 parcel·les per a indústria aïllada amb una superfície global de 10,69 hectàrees. L’Institut Català del Sòl ha invertit 2,77 M€ en la urbanització d’aquesta fase

Les parcel·les tenen una superfície que va dels 2.240 m2 de la més petita als 10.007 m2 de la més gran. El preu base de venda és de 102 €/m2 i 115 €/m2. 

La venda d’aquestes parcel·les es fa mitjançant la concurrència d’ofertes. Els interessats en la seva adquisició tenen de termini fins el proper dia 7 de setembre per presentar la seva sol·licitud. Aquesta s’ha de lliurar o bé a l’Àrea de vendes de l’Institut Català del Sòl (C/Còrsega, 289. Barcelona) o bé al Servei Territorial d’Urbanisme de Lleida (Av. Blondel, 54  3r. Lleida). L’acte públic d’obertura de les propostes presentades tindrà lloc el dia 13 de setembre a les 12 del migdia en la sala d’actes de la Delegació Territorial del Govern a Lleida (C/Lluís Companys 1, entresol)

L’Institut Català del Sòl ha invertit un total de 27,45 M€ en el desenvolupament del sector industrial el Camí del Frares. Aquest ocupa una superfície de 117,5 hectàrees i s’ha urbanitzat en varies fases.