Ferrocarrils

25 anys d'història de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, a Palau Robert

query_builder   2 setembre 2004 17:25

event_note Nota de premsa

25 anys d'història de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, a Palau Robert

El president de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, juntament amb el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, inaugurarà el pròxim dilluns 6 de setembre, l’exposició “FGC: 25 anys portant-te endavant”.

L’exposició, que es podrà visitar del 7 al 28 de setembre a la sala de Les Cotxeres del Palau Robert de Barcelona, recull l’evolució de 25 anys de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb fotografies, objectes singulars i elements audiovisuals que permeten deixar constància de les transformacions viscudes durant aquests anys. Un dels elements singulars de l’exposició és la unitat de tren de la sèrie 600 de la línia Barcelona-Vallès, que va deixar de donar servei l’any 1988, i la qual restarà exposada a la zona de vianants del carrer Còrsega

Durant la celebració de l’exposició es durà a terme un cicle de conferències sobre el ferrocarril i la mobilitat i es programaran circulacions especials de trens històrics entre les estacions de Barcelona-Pl. Catalunya i Reina Elisenda, els diumenges del mes de setembre.

A partir del 28 de setembre i al llarg dels mesos d’octubre, novembre i desembre, aquesta exposició es podrà visitar a les estacions d’inici, final i interseccions de les dues línies d’FGC (Sabadell, Terrassa, Manresa, Igualada, Sant Cugat i Martorell-Enllaç), on coincidirà amb una festa popular.

Recordem:

Dia: Dilluns, 6 de setembre de 2004

Acte: Inauguració de l’exposició “FGC: 25 anys portant-te endavant”

Hora:Lloc: 19,00 horesSala “Les Cotxeres” del Palau Robert, Barcelona