Territori

PTOP adjudica obres de millora de la T-742 a Valls per 253.000 euros

query_builder   26 novembre 2004 12:05

event_note Nota de premsa

PTOP adjudica obres de millora de la T-742 a Valls per 253.000 euros

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha adjudicat, a través de l’empresa pública GISA, les obres de millora de la T-742 a l’alçada de Valls. El tram que s’ha de reforçar fa 800 metres i té un pressupost de 253.000 euros. Està previst que aquestes obres s’iniciïn el primer trimestre de l’any vinent, amb un termini d’execució de 2 mesos.

La carretera T-742, que va de Valls a Picamoixons, ha estat objecte d’unes obres de millora de la seva travessera en un dels seus trams. Aquestes obres s’han fet durant aquest any i es van acabar el passat mes d’agost, amb un pressupost de 0,16 MEUR. Amb les obres que s’han adjudicat ara es completarà l’actuació de reforçament de la travessera de la T-742 en els trams on no s’ha actuat fins ara. Les obres d’aquesta segona fase de reforçament de la travessera de Valls van des la rotonda de l’encreuament amb la C-37 fins al punt on s’inicia el tram ja reforçat aquest any i des d’aquí fins al final de la travessera.

Les obres inclouran la renovació del paviment, la millora del drenatge amb la construcció de cunetes de formigó transitables i la renovació de la senyalització horitzontal i vertical.

 

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia