Territori

La millora de la N-141 a Bescanó provocarà diverses restriccions de trànsit el llarg del mes de març

query_builder   27 febrer 2004 12:00

event_note Nota de premsa

La millora de la N-141 a Bescanó provocarà diverses restriccions de trànsit el llarg del mes de març

Les obres de millora de la carretera N-141 a l’alçada del terme municipal de Bescanó provocaran diverses restriccions de trànsit al llarg del mes de març

Les obres consistiran en una remodelació de la travessera. Així, s’ampliaran les voreres que estaran constituïdes per dues franges, una de panot i l’altra de paviment de formigó per a l’estacionament de vehicles. A la calçada, que serà de 6 metres, es farà una reposició completa del ferm.

Així mateix, es construirà un col.lector de formigó per recollir les aigües pluvials, amb dos trams d’1 i 1,2 metres de diàmetre. També es preveu una reposició de la senyalització vertical i del sistema d’enllumenat.

El calendari de restriccions és el següent:

De l’1 al 6 de març

·        Trànsit alternatiu en horari diürn en funció de les necessitats de l’obra

Del 8 al 29 de març

·        Trànsit alternatiu en horari diürn i nocturn i prohibició del pas de camions per la travessia a excepció d’aquells que tinguin per punt de destinació Bescanó.

·        Aturades de trànsit en ambdós sentits de circulació de durada no superior a 10 minuts.

El motiu d’aquesta restricció és la construcció del nou col·lector de d’entre 1 i 1,2 metres de diàmetre tot al llarg de la travessia de Bescanó. L’aturada de 10 minuts respon a la necessitat puntual de descarregar els camions que portaran els tubs del col·lector en la rasa prèviament oberta. Durant aquest temps només serà factible donar pas a vehicles en servei d’urgència.

·        Se senyalitzarà com a ruta alternativa de camions l’itinerari C–63, C-25,  N-II

Del 29 de març fins a final d’obra

Trànsit alternatiu en horari diürn en funció de les necessitats de l’obra.