Territori

Les obres de millora de la C-32 s'aturen aquest cap de setmana i es reprendran dilluns [Actualitzada]

query_builder   26 març 2004 12:52

event_note Nota de premsa

Les obres de millora de la C-32 s'aturen aquest cap de setmana i es reprendran dilluns [Actualitzada]

Les obres de millora de la xarxa de drenatge a la C-32 que està duent a terme la Generalitat s’aturaran aquest cap de setmana permetent així l’obertura al trànsit dels tres carrils. A partir de dilluns, seguiran tal com preveu el calendari. Mentre durin aquestes restriccions i per tal de garantir la mobilitat de l’usuari, es recomana com a itinerari alternatiu el pas per la C-31 (autovia de Castelldefels).

Els talls de trànsit previstos a la C-32 a partir de dilluns són els següents:

Del 29 de març al 2 d’abril

En direcció Barcelona, a l’altura de Canal Olímpic, les restriccions consistiran en tallar el segon i tercer carril. Restaran en servei el primer carril i la calçada lateral.

En direcció Tarragona, a l’altura del Ca n’Aymeric, es tallarà el carril ràpid. Seguirà en servei el carril lent i la sortida habilitada.

Del 13  al 16 d’abril

En direcció Barcelona, a l’altura del Canal Olímpic, es tallarà el primer i segon Carril. Restarà en servei el tercer carril i la calçada lateral.

En direcció Tarragona , a l’altura de Ca n’Aymeric, es tallarà el carril ràpid. Restarà en servei el carril lent i la sortida habilitada.

Del 19  al 23 d’abril

En direcció Barcelona,  a l’altura del Canal Olímpic, es tallarà el primer carril. Continuaran  en servei el segon, el tercer carril i la calçada lateral.

En direcció Tarragona, a l’altura del Canal Olímpic, es tallarà completament el tronc de l’autopista. Es desviaran dos carrils del tronc de l’autopista a la calçada lateral.

També en direcció Tarragona i a l’altura de Ca n’Aymeric es tallarà el carril ràpid. Seguiran en servei el carril lent i la sortida habilitada.

Del 26 al 30 d’abril

En direcció Barcelona, a l’altura del Canal Olímpic, es tallarà el primer carril. Seguiran en servei el segon i el tercer carril i la calçada lateral.