Territori

La Generalitat signa un conveni per dinamitzar l'embarcador fluvial de Móra la Nova

query_builder   19 setembre 2003 11:22

event_note Nota de premsa

La Generalitat signa un conveni per dinamitzar l'embarcador fluvial de Móra la Nova

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques i president de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), Felip Puig, ha signat avui un acord de col·laboració amb l’alcalde de Móra la Nova, Joan M. Sabanza, amb l’objectiu de dinamitzar l’embarcador fluvial de Móra la Nova, i oferir així un servei més complet i de millor qualitat als seus habitants i als usuaris d’aquest embarcador

Segons l’acord signat avui, es realitzaran noves infraestructures amb l’objecte de dotar la zona d’una sèrie de serveis que puguin repercutir en la dinamització de la navegació fluvial, tant pel que fa als serveis aigua-terra com als terra-aigua. En aquest sentit, l’Ajuntament posa a disposició uns terrenys de 900 m2 confrontats a l’embarcador, dels quals n’és propietari, per tal que s’hi ubiquin aquests nous serveis.

D’acord amb l’exposat en el conveni, l’Ajuntament de Móra la Nova es compromet a executar les obres necessàries per poder aportar els serveis de llum i aigua a la zona. Per la seva banda, l’IDECE es compromet a dotar la zona del voltant de l’embarcador de Móra la Nova de nous serveis: una caseta d’informació, una caseta de serveis i dutxes, una caseta de bar i una zona de pic-nic.

Un cop construït aquesta zona al voltant de l’embarcador, l’Ajuntament de Móra la Nova serà l’encarregat del seu manteniment així com de la seva explotació.