Territori

La Generalitat signa un conveni amb l'Ajuntament de Fornells de la Selva per a l'ordenació del nucli antic

query_builder   3 març 2003 16:53

event_note Nota de premsa

La Generalitat signa un conveni amb l'Ajuntament de Fornells de la Selva per a l'ordenació del nucli antic

El director general d’Arquitectura i Habitatge del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Damià Calvet, juntament amb l’alcalde de Fornells de la Selva, Gabriel Casas, ha signat avui un conveni que permetrà l’ordenació del nucli antic d’aquesta població del Gironès.

Aquesta actuació, licitada per l’Institut Català del Sòl (INCASOL), suposa una inversió de 228.384,6 EUR (38 MPTA) i serà finançada, a parts iguals, per la Generalitat i l’Ajuntament de Fornells de la Selva qui rebrà una subvenció de 68.113,26 EUR (11,3 MPTA) del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Aquesta obra forma part del protocol 2002-2004 de col·laboració que han signat els Departaments de Cultura i de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de frenar el progressiu deteriorament dels nuclis antics i entorns monumentals de diferents poblacions de Catalunya. D’acord amb aquest protocol, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques destina l’1% del pressupost de les obres que promou a aquests projectes.