Territori

La Generalitat signa un conveni amb l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan per a la urbanització d'un nou vial

query_builder   15 abril 2003 13:06

event_note Nota de premsa

La Generalitat signa un conveni amb l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan per a la urbanització d'un nou vial

El director general d’Arquitectura i Habitatge del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Damià Calvet, ha signat avui un conveni amb l’alcalde d’Horta de Sant Joan, Joan Navarro, per a la urbanització del nou vial paral·lel al carrer Medi Natural d’aquesta població de la Terra Alta. Aquesta actuació, executada per l’Institut Català del Sòl (INCASOL), suposa una inversió de 381.511,37 EUR, dels quals la Generalitat n’aportarà, 240.404,84 EUR, i l’Ajuntament, 141.106,53 EUR.

Descripció de l’obra

Aquesta és la segona actuació de nucli antic que realitza l’INCASOL a la població d’Horta de Sant Joan. El passat mes de desembre va finalitzar la restauració del convent de Sant Salvador, inscrita en el protocol 1999-2001, que va tenir un cost de 161.408 EUR.

Aquest conveni s’inscriu en el protocol 2002-2004 de col·laboració que han signat els Departaments de Cultura i de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de frenar el progressiu deteriorament dels nuclis antics i entorns monumentals de diferents poblacions de Catalunya. D’acord amb aquest protocol, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques destina l’1% del pressupost de les obres que promou a aquests projectes.