Territori

La Generalitat signa dos convenis amb l'Ajuntament de l'Ampolla per a la construcció de 44 habitatges de protecció oficial

query_builder   18 març 2003 12:30

event_note Nota de premsa

La Generalitat signa dos convenis amb l'Ajuntament de l'Ampolla per a la construcció de 44 habitatges de protecció oficial

El director general d’Arquitectura i Habitatge del Departament de Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Damià Calvet, juntament amb l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Sancho, ha signat avui dos convenis per a la construcció de 44 habitatges de protecció oficial en el nou sector residencial Cap Roig d’aquesta població del Baix Ebre.

Conveni per a la construcció de 24 habitatges

Una de les promocions tindrà 24 habitatges que es destinaran a lloguer per a joves. En la definició dels criteris d’adjudicació hi participarà la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d’Arquitectura i Habitatge, la Direcció General de Serveis Comunitaris, la Secretaria General de Joventut, així com l’Ajuntament de l’Ampolla. Aquesta promoció es construirà en terrenys de l’Institut Català del Sòl (INCASOL) i es preveu que l’obra comenci el proper mes de juny amb un pressupost d’1,1 MEUR.

Conveni per a la construcció de 20 habitatges

L’altra promoció tindrà 20 habitatges de protecció oficial i es construirà en uns terrenys propietat de l’Ajuntament de l’Ampolla. Aquests habitatges seran adjudicats com habitatges amb protecció oficial de compra venda, preferentment a famílies joves amb residència habitual i permanent, o bé amb lloc de treball al municipi de l’Ampolla. En la definició dels criteris d’adjudicació hi participarà la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General d’Arquitectura i Habitatge, la Direcció General de Serveis Comunitaris, així com l’Ajuntament de l’Ampolla.

La Generalitat ha invertit un total de 3,1 MEUR en el desenvolupament del nou sector residencial Cap Roig on es construiran aquestes dues promocions d’habitatges. El sector, situat al nord-est del nucli urbà de l’Ampolla, té una superfície de prop de 23 hectàrees amb capacitat per a 344 habitatges potencials.