Territori

La Generalitat reforça la línia regular d'autobús entre Barcelona, Girona i Figueres

query_builder   22 juliol 2003 13:24

event_note Nota de premsa

La Generalitat reforça la línia regular d'autobús entre Barcelona, Girona i Figueres

Apartir de demà dimecres, dia 23 de juliol, la Direcció General de Ports i Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, reforçarà el servei de línia regular d’autobús entre Figueres, Girona i Barcelona. La Generalitat ha cregut oportú dur a terme aquesta actuació davant de la supressió, per part de RENFE i sense comunicació prèvia, de determinats serveis de ferrocarril durant aquest estiu, motivats per la realització d’obres al tram entre Maçanet de la Selva i Riells de la línia Barcelona-Portbou.

En concret, es preveu el reforçament amb vehicles addicionals de diferents expedicions entre Figueres, Girona i Barcelona, en previsió de la demanda afegida que es pugui generar com a conseqüència de la supressió de determinats serveis ferroviaris. També, s’ampliaran determinats serveis en funcionament entre Barcelona i l’aeroport de Girona fins a Girona i Figueres. A més, s’estableixen nous serveis amb sortida de Barcelona, a les 19:40 hores, i des de Girona, a les 21:00 hores.

Les persones que desitgin mes informació poden adreçar-se als telèfons d’informació de l’empresa ASSER, concessionària de la línia, (93 5931112 i 902130014 ).