Territori

La Generalitat presenta una promoció de 21 habitatges de lloguer per a joves a Taradell (Osona)

query_builder   27 febrer 2003 19:36

event_note Nota de premsa

La Generalitat presenta una promoció de 21 habitatges de lloguer per a joves a Taradell (Osona)

El director general d’Arquitectura i Habitatge del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Damià Calvet, ha presentat avui la nova promoció d’habitatges per a joves que construirà l’Institut Català del Sòl (INCASOL) en el sector la Coma del Reig d’aquesta població. Aquesta actuació, que suposa una inversió d’1 MEUR (166 MPTA), es preveu que es pugui iniciar el proper mes de juliol.

Descripció dels habitatges

 La promoció tindrà 21 habitatges de protecció oficial que seran adjudicats en règim de lloguer i destinats a joves. Els criteris d’adjudicació seran establerts per l’Ajuntament de Taradell i la Generalitat de Catalunya mitjançant la Direcció General d’Arquitectura i Habitatge i la Secretaria de Joventut.

L’edifici estarà situat entre els carrers Francesc Camprodon, Colomer i el passeig del Pujoló, en un solar de propietat de l’ajuntament qui el cedirà gratuïtament a la Generalitat. La superfície útil dels habitatges oscil·larà entre els 38 m2 del més petit als 49 m2 del més gran. Sis dels habitatges tindran dos dormitoris i els 15 restants en tindran un. Hi haurà 21 places d’aparcament.

El bloc preveu la construcció de 21 habitatges, amb la disposició següent:

Habitatge 1 dormitoris:     17 unitats     39 m² superfície útil aproximada

Habitatge 2 dormitoris:      4 unitats     49 m² superfície útil aproximada

El preu aproximat del lloguer mensual dels habitatges serà el següent:

Habitatge 1 dormitori: 105 €/hab-mes

 Habitatge 2 dormitoris: 130 €/hab-mes

Aparcament: 30 €/hab-mes

Aquesta promoció s’inclou en el Programa d’habitatge i sòl 2000-2003 dissenyat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques. El programa preveu que durant aquest període s’iniciï la construcció de 10.651 habitatges dels quals 2.166 seran de lloguer per a joves.