Territori

La Generalitat presenta una promoció de 18 habitatges de protecció oficial a Naut Aran

Amb una inversió d'1,4 MEUR

query_builder   24 octubre 2003 17:11

event_note Nota de premsa

La Generalitat presenta una promoció de 18 habitatges de protecció oficial a Naut Aran

Amb una inversió d'1,4 MEUR

El director general d’Arquitectura i Habitatge del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Damià Calvet, ha presentat avui una promoció de 18 habitatges de protecció oficial situada al carrer Estupe, a la zona de Plaus del municipi de Naut Aran (Val d’Aran). Les obres, realitzades per l’Institut Català del Sòl, han suposat una inversió d’1,4 MEUR per part de la Generalitat.

Descripció dels habitatges

Es tracta d’un bloc de planta soterrani, planta semisoterrani, planta baixa, una planta pis i una planta sota coberta. Els 18 habitatges tenen una superfície útil d’entre 61 i 74 m2. Hi ha 12 habitatges amb 3 dormitoris i 6 habitatges amb 2 dormitoris.

Els habitatges s’adjudicaran en règim de compra-venda. El preu del habitatges oscil·la entre els 41.600 i els 62.000 EUR. Del total dels 18 habitatges, 14 inclouen en el seu preu una plaça d’aparcament i un traster vinculat.

Aquesta promoció s’inclou en el Programa d’Habitatge i Sòl 2000-2003 dissenyat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques. D’acord amb aquest programa, es preveu que durant aquest període s’iniciï la construcció de 10.651 habitatges, dels quals prop de 2.500 seran de lloguer per a joves. L’objectiu és posar a disposició d’aquest col·lectiu habitatges de lloguer adequats a les seves necessitats per tal d’afavorir la seva emancipació i mobilitat.