Territori

La Generalitat millora l'accés amb transport públic a la CIM Vallès

query_builder   14 gener 2003 12:06

event_note Nota de premsa

La Generalitat millora l'accés amb transport públic a la CIM Vallès

La Direcció General de Ports i Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, ha millorat el servei de transport públic de viatgers amb destinació a la Central Integrada de Mercaderies del Vallès (CIM Vallès) de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). Aquesta millora permetrà la realització de noves parades i l’accés a aquest centre logístic per part dels serveis de transport regular de viatgers per carretera Barcelona-Mollet i Badalona-Sabadell. Les empreses concessionàries d’aquests serveis són Sagalés SA i Plana SL, respectivament.

Amb l’establiment d’aquestes noves parades a la CIM Vallès, que respon a la petició formulada per CIMALSA com a gestora de la central integrada, es pretén donar una millor cobertura a la demanda potencial de transport existent. Actualment, hi ha un elevat nombre de persones que accedeixen diàriament a la CIM Vallès, especialment des de les poblacions properes.

Pel que fa als preus aplicables a aquests serveis seran els corresponents al sistema tarifari integrat vigent a la regió metropolitana de Barcelona.