Territori

La Generalitat millora el transport públic de viatgers a Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental)

query_builder   19 juny 2003 13:10

event_note Nota de premsa

La Generalitat millora el transport públic de viatgers a Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental)

La Direcció General de Ports i Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i l’empresa Teresa y José Plana Empresa Plana, SL, per garantir la continuïtat i el finançament d’un servei de transport urbà a Sant Fost de Campsentelles. Això es farà de manera coordinada amb els serveis de transport interurbà de viatgers que operen en aquesta població, des del passat 19 de març de 2003.

Aquest conveni possibilita una cobertura integral dels desplaçaments dels usuaris de Sant Fost de Campsentelles, que disposaran, a més, de la corresponent connexió amb els serveis de transport de viatgers per carretera interurbans de la regió metropolitana de Barcelona.

El servei es realitza de dilluns a divendres feiners amb excepció del mes d’agost, amb la realització de quatre parades a Sant Fost de Campsentelles (Seminari, urbanització, col·legi, plaça Esbert) tot realitzant 12 expedicions diàries d’anada i tornada des de les 7:15 a les 21:15 hores.

Pel que fa als preus d’aplicació, el servei queda inclòs dins el sistema tarifari integrat de la regió metropolitana de Barcelona.

Aquesta actuació forma part de les mesures de millora i potenciació de la xarxa de serveis de transport públic de viatgers per carretera dutes a terme per la Generalitat.