Territori

La Generalitat impulsa un nou sector residencial a Santa Maria d'Oló

query_builder   23 desembre 2002 12:11

event_note Nota de premsa

La Generalitat impulsa un nou sector residencial a Santa Maria d'Oló

El director general d’Arquitectura i Habitatge del Departament de Política Territorial i Obres Públiques i membre del consell d’administració de l’INCASOL, Damià Calvet, juntament amb l’alcalde de Santa Maria d’Oló, Santi Montsech, va presentar ahir diumenge, dia 22 de desembre, un nou sector residencial que està previst construir en aquesta població de la comarca del Bages.

La primera actuació que portarà a terme la Generalitat en aquest nou sector residencial serà la urbanització dels terrenys. Això, permetrà completar l’entramat urbà i aportar al municipi sòl residencial a preu raonable, amb tots els serveis necessaris, llest per construir habitatges i amb els efectes estimulants per a la inversió que això suposa.

Descripció del nou sector residencial

La nova zona residencial està situada en sòl urbà, al centre del poble, en els terrenys que ocupava una antiga fàbrica tèxtil.

El sector té una superfície de 15.305,06 m2 dels quals 8.400 m2 es destinaran a sòl privat amb capacitat per a 75 habitatges potencials, aproximadament, part dels quals es podrien destinar a promoció pública.

Actualment, l’Institut Català del Sòl (INCASOL) ha iniciat els tràmits per a adquirir els terrenys.