Territori

La Generalitat incorpora Cubelles a la xarxa de transport públic nocturn

query_builder   23 maig 2003 14:06

event_note Nota de premsa

La Generalitat incorpora Cubelles a la xarxa de transport públic nocturn

La Direcció General de Ports i Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha incorporat la població de Cubelles al servei de transport per carretera en horari nocturn entre Barcelona, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès (N-30). El servei nocturn de Cubelles es posarà en marxa aquesta nit.

Amb aquesta actuació els usuaris de Cubelles disposaran de comunicació els caps de setmana en horaris coincidents amb els de major afluència en les activitats d’oci nocturn. Cubelles s’incorpora així a la línia N30, que permet tant la comunicació amb Vilanova i la Geltrú, Sitges i Barcelona, com mitjançant correspondència a la resta de poblacions ateses pel servei de transport nocturn a la Regió metropolitana de Barcelona. Els servei en sentit Barcelona, per Vilanova i la Geltrú i Sitges, sortirà de Cubelles a les 23:41 minuts i en sentit invers arribaran serveis a Cubelles a les 3:11, 4:11 i 5:11 de la matinada, tots els divendres i dissabtes.

Amb la incorporació de Cubelles s’amplia la xarxa de servei de transport nocturn de la Generalitat per tal de promoure la millora de les condicions de mobilitat en la franja nocturna per als usuaris d’aquesta població costanera. Així Cubelles disposarà d’un transport públic col·lectiu per fer possible el desplaçament, ja sigui per motius d’oci o laborals com a alternativa al vehicle privat. Això comporta també una millora de la seguretat en aquests desplaçaments especialment pel que fa als realitzats per la gent jove durant els caps de setmana als centres lúdics de Sitges, Vilanova i la Geltrú i Barcelona.

El servei nocturn a Cubelles començarà a prestar-se el proper divendres dia 23 de maig de 2003 .