Territori

La Generalitat estableix nous serveis de transport públic al municipi de Querol (Alt Camp)

query_builder   23 abril 2003 12:03

event_note Nota de premsa

La Generalitat estableix nous serveis de transport públic al municipi de Querol (Alt Camp)

S’han millorat les comunicacions als nuclis de Bonany i Valldossera i a les urbanitzacions de Mas Vermell, Mas Gassons, Ranxos de Bonany i Can Llenes

La Direcció General de Ports i Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha posat en funcionament nous serveis de transport públic de viatgers per carretera alsnuclis de Bonany i Valldossera, al terme municipal de Querol (Alt Camp). Amb aquesta actuació la Generalitat ha millorat les comunicacions d’aquesta comarca amb l’Alt Penedès.

Així doncs, des d’ahir les urbanitzacions de Mas Vermell, Mas Gassons, Ranxos de Bonany i can Llenes, situades als nuclis de Bonany i Valldossera, disposen de comunicació amb les següents poblacions de l’Alt Penedès: Pontons, Torrelles de Foix i Vilafranca del Penedès. Aquesta actuació de millora es realitza mitjançant els serveis de transport públic gestionats per l’empresa La Hispano Igualadina.

La creixent demanda de mobilitat de les persones residents a les urbanitzacions i nuclis del municipi de Querol, allunyats del centre urbà, i que tenen com a destinació Vilafranca del Penedès i altres municipis d’aquesta comarca, ha determinat la dotació d’aquesta nova oferta de transport públic.

En concret, es realitza un servei d’anada i tornada cap a la resta de poblacions del recorregut. Els serveis tenen sortida de Bonany, a les 8:15 hores, i arribada a Vilafranca del Penedès, a les 9:05 hores, amb continuïtat cap a Barcelona. La tornada, a les 16:00 hores, des de Vilafranca amb arribada a Bonany, a les 17:00 hores. Els horaris, establerts de comú acord amb l’Ajuntament, satisfan les necessitats de mobilitat en els períodes més habituals de desplaçament i permeten als residents desplaçar-se cap a Vilafranca i cap a altres nuclis de la comarca per a realitzar les seves activitats laborals i docents, així com per motius sanitaris i assistencials .