Afers Religiosos

La Secretaria d'Afers Religiosos felicita les comunitats musulmanes amb motiu del final del Ramadà [Actualitzada]

query_builder   10 desembre 2002 13:01

event_note Nota de premsa

La Secretaria d'Afers Religiosos felicita les comunitats musulmanes amb motiu del final del Ramadà [Actualitzada]

La Secretaria d’Afers Religiosos del Departament de la Presidència ha tramès una carta de felicitació amb motiu del final del Ramadà a les 133 comunitats musulmanes presents a Catalunya.

La Secretaria d’Afers Religiosos del Departament de la Presidència ha tramès una carta de felicitació a les comunitats musulmanes presents a Catalunya, amb motiu de la celebració del mes sagrat en el calendari musulmà, el Ramadà. En aquesta carta, escrita en català i traduïda a l’àrab, el secretari d’Afers Religiosos, Ignasi Garcia i Clavel, fa referència al dejuni "com una pràctica que uneix els crients de les tres religions del Llibre, que comparteixen la mateixa tradició d’Abraham".

Així mateix, Ignasi Garcia i Clavel subratlla que "la celebració a Catalunya d’aquest mes sagrat és indicador de la voluntat d’assentament d’un col·lectiu com és el musulmà que, malgrat el seu divers origen, comença a arrelar-se a la societat catalana". En aquesta carta, Garcia i Clavel destaca "l’esforç que desenvolupen les comunitats per afavorir la convivència i la cohesió a la nostra societat".

Aquesta carta de felicitació amb motiu del final del Ramadà s’ha fet arribar a les 133 comunitats musulmanes presents a tot Catalunya.