Empresa i Treball

El Fòrum d'Energia Solar Tèrmica 2003 debat, en el marc de la Setmana de l'Energia, les possibilitats de desenvolupar un mercat estable del sector

query_builder   19 juny 2003 19:31

event_note Nota de premsa

El Fòrum d'Energia Solar Tèrmica 2003 debat, en el marc de la Setmana de l'Energia, les possibilitats de desenvolupar un mercat estable del sector

El Fòrum s’emmarca dins dels actes que, en l’àmbit de la Setmana de l’Energia, organitza durant els dies 13 a 20 de juny l’Institut Català d’Energia de la Generalitat per promoure l’estalvi energètic i l’ús de les energies renovables. Es completa així el debat sobre l’energia solar iniciat amb la celebració del Dia del Sol i de la Jornada tècnica sobre ordenances solars a Catalunya del passat dia 13.

El Fòrum d’Energia Solar Tèrmica 2003 debat, en el marc de la Setmana de l’Energia, les possibilitats de desenvolupar un mercat estable del sector

Demà divendres, dia 20, es durà a terme en el marc de la Setmana de l’Energia el Fòrum d’Energia Solar Tèrmica 2003. El Fòrum, adreçat a professionals del sector, tècnics municipals i administracions, es durà a terme al Centre Internacional de Negocis de Badalona entre les 9 i 14 hores.

El Fòrum, organitzat per l’Associació de Professionals de les Energies Renovables de Catalunya (APERCA), consta de diferents taules rodones on representants d’administracions públiques, organitzacions de consumidors i usuaris, grups ecologistes, col·legis professionals i associacions de constructors debatran sobre les diferents accions que han de permetre el desenvolupament d’un mercat estable de l’energia solar tèrmica. Als debats participaran, entre d’altres, responsables del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat, mitjançant l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

El Fòrum d’Energia Solar Tèrmica 2003 s’emmarca dins dels d’actes que, en l’àmbit de la Setmana de l’Energia, organitza durant els dies 13 a 20 de juny l’Institut Català d’Energia de la Generalitat per promoure l’estalvi energètic i l’ús de les energies renovables. Es completa així el debat sobre l’energia solar iniciat amb la celebració del Dia del Sol i de la Jornada tècnica sobre ordenances solars a Catalunya del passat dia 13. 

Al mateix Centre Internacional de Negocis de Badalona, a les 16:45 hores, se celebrarà l’Assemblea de presentació de la Federació d’Associacions Espanyoles d’Energia Solar i Renovables (FAEES), promoguda especialment per APERCA, associació pionera en el moviment associatiu del sector per donar una garantia addicional de professionalitat a l’usuari i que en la seva creació va comptar amb el recolzament de la Generalitat.