Salut

Seguiment de l'evolució dels casos de legionel·losi a L'Hospitalet de Llobregat

query_builder   7 gener 2003 17:41

event_note Nota de premsa

Seguiment de l'evolució dels casos de legionel·losi a L'Hospitalet de Llobregat

L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat i el Departament de Sanitat informen que de les tres persones que continuaven ingressades a l’Hospital de Bellvitge, dos han estat traslladades a planta, on evolucionen favorablement, i una ha mort.

La persona morta és un home de 76 anys, resident a L’Hospitalet de Llobregat, que va ingressar a l’Hospital de Bellvitge el passat dia 4 de desembre, i va morir ahir dia 6 de gener per causes alienes a la legionel•la.

Les altres dues persones que continuen a l’Hospital de Bellvitge són una dona de 37 anys, que va ingressar el dia 9 de desembre, i un home de 74 anys que va ser hospitalitzat el dia 30 de novembre.

A L’Hospitalet de Llobregat s’han detectat un total de 9 casos de legionel•losi a l’àrea d’influència de la torre de refrigeració altament contaminada amb legionel•la, que l’Ajuntament de la ciutat i el Departament de Sanitat van tancar el dia 5 de desembre.  

Pel que fa a les investigacions de contrastació genètica entre les soques aïllades en la torre i les aïllades en els pacients, els resultats estan en curs de realització.