Salut

Presentació de l'Agència de Salut Pública de Barcelona

query_builder   30 gener 2003 10:10

event_note Nota de premsa

Presentació de l'Agència de Salut Pública de Barcelona

L’Agència de Salut Pública de Barcelona és un organisme autònom, amb personalitat jurídica pròpia i patrimoni independent, creat pel Consorci Sanitari de Barcelona, i que dona compliment a la Carta Municipal de Barcelona, en el sentit que les activitats de salut pública de la ciutat de Barcelona siguin exercides per l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

La Junta de Govern de l’Agència està integrada per quatre membres en representació de l’Ajuntament de Barcelona, nomenats per l’alcalde; tres membres en representació de la Generalitat de Catalunya, nomenats pel conseller de Sanitat i Seguretat Social; i un membre dels treballadors de l’Agència a proposta del seu òrgan de representació.

 L’Agència de Salut Pública de Barcelona assumirà les funcions de conèixer l’estat de salut de la població i els seus determinants, desenvolupar polítiques per a millorar-lo, i garantir la prestació de serveis. Aquestes funcions es desenvoluparan en els àmbits de la protecció i la promoció de la salut, la vigilància epidemiològica i l’atenció als drogodependents.