Salut

Nomenats la Directora General de Serveis i el Director General de Recursos Sanitaris

query_builder   11 febrer 2004 10:00

event_note Nota de premsa

Nomenats la Directora General de Serveis i el Director General de Recursos Sanitaris

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya d’avui dia 11 de febrer publica la resolució de nomenament de Marta Segura com a directora general de Serveis i de Rafael Manzanera com a director general de Recursos Sanitaris del Departament de Sanitat i Seguretat Social.

Marta Segura i Bonet, nascuda l’any 1966 a Manacor. Doctora en Ciències Econòmiques per la Universitat Pompeu Fabra i llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Anàlisi Econòmica. Ha desenvolupat la seva tasca professional dins l’àmbit de la docència. Des de gener de 2004 és cap d’estudis de l’Escola Superior de Comerç Internacional de la Universitat Pompeu Fabra d’on havia estat coordinadora de curs i professora des de l’any 1996. Ha estat també professora de la mateixa Universitat Pompeu Fabra i ajudant de l’Escola Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona. En el camp de la recerca ha participat en projectes anàlisis econòmics, d’ocupació i atur, entre d’altres. Ha participat en l’elaboració de publicacions referents a indicadors socials i de serveis sobre l’economia espanyola.

Rafael Manzanera i López, nascut l’any 1953 a Barcelona. Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialista en medicina familiar i comunitària i en medicina preventiva i salut pública. Màster en Direcció d’Empreses i diplomat en Epidemiologia, Sanitat, Estadística i en Gestió Hospitalària. Ha desenvolupat la seva tasca professional dins l’àmbit sanitari com a director assistencial de l’Institut Municipal d’Assistència Sanitària, adjunt a Gerència del Consorci Sanitari de Barcelona, responsable de gestió dels serveis de salut pública municipals de Barcelona i responsable dels serveis sanitaris públics de Navarra. En el camp de la docència ha estat professor de pregrau en Medicina i Infermeria i professor de postgrau en Gestió Sanitària. Va ser president de la “Sociedad Española de Salud Pública y Administración Sanitaria”. Actualment és vicepresident de l’Assemblea Local de la Creu Roja de Barcelona. Ha publicat nombrosos treballs sobre salut pública i organització i resultats en atenció primària, hospitals i sistemes sanitaris.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia