Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa inverteix 137.335 € a rehabilitar edificis de Lleida

Les obres es faran al barri de Joan Carles

query_builder   5 octubre 2005 15:02

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 137.335 € a rehabilitar edificis de Lleida

Les obres es faran al barri de Joan Carles

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat per valor de 137.335 € una obra de rehabilitació en la promoció d’habitatge públic Joan Carles, de Lleida (Segrià). L’empresa adjudicatària ha estat Aplicaciones Bersa, SA, que s’encarregarà de fer reparacions generals als blocs 18 i 19. A més, Adigsa ha invertit en el darrer any a la ciutat 280.828 €.

En total, Adigsa ha assignat 27 obres de rehabilitació d’edificis i urbanització per un import de 10.545.066 euros. Les actuacions es faran a 24 barris de catorze municipis catalans. Adigsa, que administra el parc d’habitatge públic de la Generalitat, ha adjudicat les obres amb una baixa mitjana del 13,3%, de manera que les empreses han ofert els projectes per una quantitat inferior en aquest tant per cent. La baixa de les obres assignades el mes de juliol va tenir una mitjana del 13,2%.

A finals d’aquest mes es farà la darrera licitació d’enguany, amb la qual cosa Adigsa haurà adjudicat el 100% de les obres previstes.

A les obres de rehabilitació d’edificis, Adigsa reserva llocs de treball a persones en risc d’exclusió social, mitjançant el programa Posa’t a punt. En el cas de Lleida, s’ha destinat un lloc a un manobre.

1  

Imatges

Blocs del Barri Joan Carles

Blocs del Barri Joan Carles 1063

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia