El Departament d'Acció Social i Ciutadania, a través de la Secretaria de polítiques familiars i drets de ciutadania, lamenta la situació de discriminació que va viure en el seu lloc de treball la transsexual Gina Serra que va denunciar l'acomiadament improcedent de l'empresa Euroresidencias per raó de la seva identitat sexual. Al mateix temps, manifesta la seva satisfacció per la resolució i considera urgent i necessari desplegar la Llei contra l'Homofòbia.
El Departament d'Acció Social i Ciutadania, a través de la Secretaria de polítiques familiars i drets de ciutadania, lamenta la situació de discriminació que va viure en el seu lloc de treball la transsexual Gina Serra que va denunciar l'acomiadament improcedent de l'empresa Euroresidencias per raó de la seva identitat sexual, i que la sentència judicial així ho confirma.

Segons la sentència dictada pel tribunal, l'acomiadament va ser fet de forma improcedent i ha revelat tractaments diferenciats que demostren ser discriminatoris cap a la seva persona en tant que transsexual.

La Secretaria de polítiques familiars i drets de ciutadania manifesta la seva satisfacció per la resolució, alhora que considera urgent i necessari desplegar la Llei contra l'Homofòbia que ja ha estat anunciada per la consellera Carme Capdevila.

En aquest sentit, la creació del Programa per al Col·lectiu de gais, lesbianes i transsexuals i l'aprovació del Pla interdepartamental per a la no discriminació de les persones homosexuals i transsexuals s'han demostrat eines útils i imprescindibles per al desenvolupament dels drets d'aquests sectors socials.

Tots aquests esforços es fan amb la vista posada en la consecució d'una societat més justa, on la diversitat de models de vida convisquin en pau a partir d'un bon coneixement de totes aquestes realitats, amb respecte a la dignitat de les persones i amb l'objectiu d'assolir unes majors quotes de benestar per a tota la població de Catalunya.