Drets Socials

La consellera Anna Simó inaugura el Casal de Gent Gran Can Badia de Cardona

El Departament de Benestar i Família ha invertit 1.503.000 euros en la construcció i equipament de la installació

query_builder   4 abril 2006 17:00

event_note Nota de premsa

La consellera Anna Simó inaugura el Casal de Gent Gran Can Badia de Cardona

El Departament de Benestar i Família ha invertit 1.503.000 euros en la construcció i equipament de la installació

La consellera de Benestar i Familia, Anna Simó, ha inaugurat aquesta tarda el Casal de la Gent Gran "Can Badia" de Cardona (Bages). Han acompanyat la consellera l’alcalde de Cardona, Josep Maria Sala; i el director general d’Actuacions Comunitàries i Cíviques del Departament de Benestar i Família, Francesc Simó.

La conselleria ha invertit 1.503.000 euros en la construcció i equipament del Casal, en uns terrenys cedits per l’Ajuntament de Cardona. L’equipament té una superfície útil de 1.118 m2 distribuïts en dues plantes. A la planta baixa hi ha dues aules taller unificables, una sala de lectura i reunions, l’aula d’informàtica, dos despatxos, gimnàs, perruqueria i sala de podologia. A la primera planta s’ha ubicat la sala polivalent amb escenari i camerinos, una ciberaula i la cuina-cafeteria.

Els serveis que ofereix el Casal de Gent Gran "Can Badia" són de gimnàstica alternativa, de manteniment, labors de punt, restauració i arts aplicades, pintura a l’oli, cant coral, català, anglès, francès i artesania de la sal. Els Casals de Gent Gran són equipaments que tenen com a finalitat promoure el benestar i facilitar la participació activa de la gent gran en la societat.

La creació d’aquests equipaments és una de les prioritats de l’actual Govern de la Generalitat. El Departament de Benestar i Família ara pren les regnes de la planificació territorial dels serveis socials, amb l’obligació d’ordenar i garantir una xarxa de responsabilitat pública de qualitat a Catalunya.

Abans de la inauguració del Casal, la consellera de Benestar i Família també ha participat en un acte de reconeixement al president de l’Associació Casa d’Acollida de Can Salvador, Joan Parquina, pels seus 10 anys de treball amb persones que pateixen drogadicció.

L’acte s’ha celebrat a l’Ajuntament de Cardona on, posteriorment, la consellera Simó ha signat en el Llibre d’Honor del Consistori.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia