Institut Català de les Dones

L'Institut Català de la Dona imparteix a Manresa un taller dedicat a la participació social

Forma part del programa "Eines de participació" adreçat a les associacions de dones

query_builder   10 maig 2005 12:45

event_note Nota de premsa

L'Institut Català de la Dona imparteix a Manresa un taller dedicat a la participació social

Forma part del programa "Eines de participació" adreçat a les associacions de dones

L’Institut Català de la Dona i l’Associació de veïns i veïnes de les Escodines de Manresa imparteixen aquesta tarda a Manresa el taller "Participar és transformar", que és el primer d’aquest tema que es realitza a Catalunya en el marc d’aquest programa d’actuacions.

Persones membres de la Xarxa Feminista portaran a terme aquest espai col·lectiu de reflexió, de 18 a 21 hores, a la Sala d’actes del Casal de les Escodines (Sant Bartomeu, 50), en el qual es partirà de la base que les activitats i accions de les dones en la construcció de la nostra societat han estat i són intenses i productives. Els objectius del taller són:

· Visualitzar els processos i elements de participació de les dones que assisteixen al taller

· Identificar els espais socials de participació

· Reflexionar sobre els elements claus en els processos de participació col·lectiva

Eines de participació

Aquests tallers formen part d’un seguit d’actuacions que, en el marc del V Pla d’acció i desenvolupament de les polítiques de dones a Catalunya 2005-2007, aprovat pel Govern de la Generalitat de Catalunya el passat 22 de març, ha endegat l’Institut Català de la Dona amb l’objectiu d’oferir, d’una banda, eines formatives i metodològiques que facilitin l’adequació del teixit associatiu de dones a les necessitats de la societat actual, i per l’altra, impulsar l’increment de la participació social i política de les dones i de les entitats de dones.

Sota el títol Eines de participació, aquests tallers s’adrecen a les associacions i entitats de dones i consisteixen en diverses activitats (conferències, debats, etc.). Les sessions duren 3 hores i ho poden sol·licitar totes les associacions de dones de Catalunya. A part del taller de salut n’hi ha d’altres dedicats a la Migració-mediació: les dones com a ponts de cultura, Dones i salut: espais de participació, Les dones com a agents de transformació i de creació al llarg de la història, La participació de les dones en la construcció de la ciutat i Violències contra les dones.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia