Justícia, Drets i Memòria

Concurs per adjudicar el projecte de les obres d'ampliació de la infermeria del Centre Penitenciari Ponent

query_builder   6 setembre 2005 14:00

event_note Nota de premsa

Concurs per adjudicar el projecte de les obres d'ampliació de la infermeria del Centre Penitenciari Ponent

El Govern ha aprovat la licitació del concurs per a l’adjudicació de la redacció del projecte bàsic i d’execució de l’estudi de seguretat i salut i del projecte d’activitats per a la llicència ambiental de les obres d’ampliació de la infermeria del Centre Penitenciari Ponent.

Per mitjà d’aquest concurs, publicat en el DOGC núm. 4462, de 5 de setembre de 2005, s’adjudicarà la redacció del projecte d’ampliació de la infermeria de la presó de Ponent. Les ofertes es poden presentar fins al 13 de setembre i, un cop seleccionats els projectes guanyadors, el termini de redacció serà de tres mesos. El pressupost per a la realització d’aquest projecte és d’uns 215.700 euros.

Amb les obres d’ampliació, la infermeria del Centre ocuparà una àrea de 4.000 m2 i disposarà de 44 places per a malalts orgànics i 40 per a malalts psiquiàtrics.

La nova instal·lació comptarà amb una àrea d’urgències, una àrea de suport (raigs X, ecografies, laboratori), una àrea de consultes externes (odontologia, oftalmologia, traumatologia, medicina interna i dermatologia), una àrea d’hospitalització (amb separació de les zones residencials i de tractament i patis per a malalts orgànics i psiquiàtrics), una àrea de gestió sanitària (farmàcia i despatxos) i una àrea auxiliar (magatzems, vestuaris, etc.).

Aquesta ampliació i reforma de la infermeria es fa per tal de crear dues unitats totalment diferenciades: per a malalts orgànics, d’una banda, i malalts psiquiàtrics, de l’altra; per ampliar la capacitat de l’actual infermeria i dotar-la dels espais i l’equipament necessaris per oferir la millor assistència sanitària, i per evitar al màxim els trasllats dels malalts a centres hospitalaris externs.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia