Bombers

Bombers treballen en dos incendis forestals a la demarcació de Tarragona

query_builder   25 gener 2005 18:15

event_note Nota de premsa

Bombers treballen en dos incendis forestals a la demarcació de Tarragona

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que el cos de Bombers de la Generalitat ha treballat, aquesta tarda, en les tasques d’extinció de dos incendis, un de forestal a Calafell (Baix Penedès), i un que ha cremat camps a Porrera (Priorat).

A les 13’33 hores d’aquest migdia, els Bombers han estat alertats d’un incendi forestal que afectava els vorals de la carretera TV2126 a l’alçada del punt quilomètric 2, al terme municipal de Calafell.

En les tasques d’extinció de l’incendi, que s’han vist dificultades pel fort vent que hi havia a la zona, hi ha treballat un total de 3 mitjans aeris (un avió de vigilància i atac, un helicòpter bombarder i una helicòpter de comandament) i 12 de terrestres.

En l’interior del perímetre del foc, que presentava 2 focus, hi ha una depuradora que no s’ha vist, segons la primera valoració, afectada per l’incendi.

Segons les informacions que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya, cap veí ha estat desallotjat ni tampoc cap persona ha resultat ferida.

Segons informa el cos d’Agents Rurals del Departament de Medi Ambient i Habitatge, el foc ha afectat un total de 4 hectàrees forestals i de conreu

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat també han treballat en les tasques d’extinció d’un incendi a Porrera, l’avís del qual s’ha rebut a les 14’31 hores.

Fins el lloc de l’incendi, que era una zona de molt difícil accés, s’hi ha traslladat un total de 10 mitjans terrestres que a les 16’42 hores ja donaven el foc per controlat.

Segons informa el cos d’Agents Rurals, el foc ha afectat 2’2 hectàrees de conreu i massa forestal.

Cerdanyola del Vallès, 25 de gener de 2005

18’15 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia