Bombers

Balanç de sortides dels Bombers de la Generalitat ocasionades pel vent

query_builder   10 abril 2005 12:00

event_note Nota de premsa

Balanç de sortides dels Bombers de la Generalitat ocasionades pel vent

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat han treballat en 48 serveis, arreu del país, per solucionar problemes causats pel vent. Per demarcacions, aquest és el balanç de sortides des de les 00’00 hores:

· Comarques de Girona:    20

· Comarques de Barcelona:    23

· Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre: 5

En cap cas no hi ha hagut persones afectades. Els serveis han consistit a retirar arbres i elements estructurals afectats per la ventada. Com a serveis remarcables, Bombers han arreplegat una carpa del recinte firal de Figueres, desenganxada pel vent; a Sant Feliu de Guíxols han retirat pals de fusta i planes de fibra empesos pel vent en una obra i, a Sant Pere Pescador, un focus del camp de futbol.

A la demarcació de Tarragona i les Terres de l’Ebre, al Pla de Santa Maria, Bombers han acabat de fer caure un semàfor mig tombat pel vent i han desenganxat una bastida d’uns cables en una obra d’Amposta.

Finalment, a les comarques de Barcelona, Bombers han tret un tendall mig desenganxat en una casa particular de Terrassa, han assegurat una bastida en una obra de Canet i en una altra de Castelldefels i, com a la resta del país, han retirat arbres tombats a la via pública.

Cerdanyola del Vallès, 10 d’abril de 2005

12’30 hores

 

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia