Bombers

Actualització servei incendi en un restaurant a Cornellà de Llobregat

Acausa de l'incendi, una persona ha resultat morta

query_builder   3 febrer 2005 16:55

event_note Nota de premsa

Actualització servei incendi en un restaurant a Cornellà de Llobregat

Acausa de l'incendi, una persona ha resultat morta

La Direcció General d’Emergències i Seguretat informa que els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 12’27 hores d’un incendi que ha afectat un edifici de l’Avinguda dels Ferrocarrils Catalans número 180, a Cornellà de Llobregat. Els Bombers han localitzat, a l’interior del restaurant “La Terraza”, el cos d’una persona morta, la identitat de la qual encara no ha estat facilitada.

El foc hauria començat a l’interior del restaurant ubicat als baixos de l’edifici que té 4 plantes d’alçada i una planta soterrani. La façana de l’edifici estava recoberta de làmines de PVC que han afavorit la propagació del foc cap als pisos superiors. L’incendi ha cremat totalment el local del restaurant i ha afectat diversos habitatges de les plantes de sobre.

En les tasques d’extinció hi han treballat un total de 15 dotacions dels Bombers de la Generalitat que a les 13’27 hores ja donaven el foc per controlat. Fins el lloc del sinistre s’hi ha desplaçat un tècnic municipal per revisar l’estructura de l’edifici. Segons les primeres informacions, l’incendi no hauria causat cap afectació estructural.

Cerdanyola del Vallès, 3 de febrer de 2005

16’55 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia