Bombers

Actualització de les dades dels dos incendis forestals (L'Albiol i Miravet)

query_builder   30 gener 2005 21:00

event_note Nota de premsa

Actualització de les dades dels dos incendis forestals (L'Albiol i Miravet)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els dos incendis forestals que s’han declarat aquesta tarda a la província de Tarragona, concretament a la població de L’Albiol (Baix Camp) i a Miravet (Ribera d’Ebre) haurien afectat, segons les primeres estimacions facilitades pel cos d’Agents Rurals, 1’5 hectàrees d’arbrat i matoll i 2 hectàrees (pi blanc i terreny erm), respectivament.

En el primer incendi, a L’Albiol (en un primer moment especificat com Alcover), que ha estat controlat a les 16’20 hores aproximadament, s’hi ha desplaçat un total d’11 mitjans terrestres, reforçats per 2 d’aeris. A hores d’ara, i segons les últimes informacions de què disposem, pràcticament totes les dotacions ja han tornat als respectius parcs, després d’haver remullat bé la zona.

Pel que fa al segon servei, a Miravet (també indicat en un primer comunicat com a El Pinell de Brai), els Bombers de la Generalitat l’han pogut controlar a les 16’57 hores. En aquest incendi forestal hi ha treballat un total de 8 dotacions terrestres i dos d’aèries. El foc ha estat apagat a les 20’40 hores.

Recordem que en cap dels dos serveis no hi ha hagut que lamentar cap dany personal. Tan sols, i a petició del cos de Mossos d’Esquadra, en alguna zona de Masies Catalanes (L’Albiol) s’ha recomanat, com a prevenció, que els veïns abandonessin temporalment  els seus habitatges.

D’altra banda, des del CECAT volem recordar, que el Pla Infocat, continuarà activat –en fase d’Alerta- fins a primeres hores del matí de demà dilluns dia 31 de gener. En qualsevol cas, en el moment en què es desactivi, s’informarà oportunament a tots els  mitjans de comunicació.   

Cerdanyola del Vallès, 30 de gener de  2005

21’00 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia