Territori

Medi Ambient i Habitatge envia el reglament del cos d'Agents Rurals als sindicats i els sollicita les seves aportacions

query_builder   4 abril 2005 13:11

event_note Nota de premsa

Medi Ambient i Habitatge envia el reglament del cos d'Agents Rurals als sindicats i els sollicita les seves aportacions

Avui s’ha tramès als sindicats representats en el cos d’Agents Rurals el text de l’esborrany del reglament que permetrà organitzar territorialment i funcional el cos. Aquest esborrany de reglament reflecteix els requisits generals d’accés al cos i la titulació exigida per a cada nivell, les diferents escales, categories i funcions del personal, la manera com s’han d’estructurar els comandaments, les estructures territorials i les diferents especialitzacions que es promouran per millorar l’eficàcia en la prestació de les funcions que té assignades el cos d’Agents Rurals.

D’aquesta manera, i a partir que el rebin, els sindicats representants en el cos d’Agents Rurals disposaran d’un mes per presentar esmenes a l’esborrany, que ja és fruit del treball intens portat a terme pel Departament de Medi Ambient i Habitatge, en especial per la Direcció General del Medi Natural durant el passat estiu.

Una vegada rebuts els suggeriments i les al•legacions sindicals, seran estudiats pel Departament de Medi Ambient i Habitatge i per la Direcció General de la Funció Pública, i s’elaborarà la proposta de reglament que serà sotmesa a informació pública. D’aquesta manera, novament els sindicats, però també altres agents socials i col•legis professionals, podran contribuir a millorar el futur reglament. Així, abans de ser enviat al Govern perquè l’aprovi, la representació sindical tindrà una informació completa sobre les al•legacions rebudes i la proposta final.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia