Territori

Conveni de collaboració amb el Collegi d'Ambientòlegs de Catalunya

query_builder   13 maig 2005 13:05

event_note Nota de premsa

Conveni de collaboració amb el Collegi d'Ambientòlegs de Catalunya

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, i el president del Col•legi d’Ambientòlegs de Catalunya, Sergi Cantó, han signat aquest matí un conveni per potenciar el desenvolupament d’activitats formatives, d’assessorament i de divulgació en l’àmbit del medi ambient, i també la participació de les persones col•legiades en aquesta àrea.

Les actuacions previstes s’emmarquen dins la col•laboració de totes dues parts en projectes d’interès ambiental, en la promoció de la recerca i la innovació ambientals, i en cursos de formació especialitzats i generals. A més, col•Iaboraran en les activitats de divulgació de temes ambientals que es considerin d’especial interès.   

Per portar a la pràctica les diferents actuacions, s’ha creat un grup de treball format per dos representants de cada una de les parts signants del conveni. L’objectiu és determinar les actuacions a desenvolupar en el marc de l’acord, concretar les tasques que ha de fer cada part i fer el seguiment de l’organització i el desenvolupament de les diferents iniciatives. També els correspondrà avaluar l’actuació un cop finalitzada.

Mitjançant aquest conveni, el Departament de Medi Ambient i Habitatge s’ha compromès a difondre les activitats i els cursos organitzats pel Col•legi d’Ambientòlegs de Catalunya a través dels seus mitjans de comunicació habituals, especialment el Butlletí electrònic i l’Agenda d’activitats. De l’altra banda, el Col•legi d’Ambientòlegs de Catalunya es compromet a organitzar les actuacions que s’acordin anualment, a participar, segons les disponibilitats pressupostàries, en el finançament d’aquestes actuacions, i a difondre les activitats, els cursos i d’altres informacions relacionades amb el Departament de Medi Ambient i Habitatge a través dels seus mitjans de comunicació habituals, especialment l’e-Butlletí i el web del Col•legi.

El conveni entre el Departament de Medi Ambient i Habitatge i el Col•legi d’Ambientòlegs de Catalunya entra en vigor avui, dia de la seva signatura, i s’estableix per un termini de tres anys, prorrogable per un altre any més si ambdues parts ho decideixen abans de la finalització de la seva vigència.

Anualment se signarà un annex del conveni que inclourà els programes anuals de les actuacions a realitzar, i també els seus aspectes logístics i organitzatius.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia