Territori

Nota informativa sobre el despreniment en la construcció del túnel de la L5 al Carmel

query_builder   28 gener 2005 11:15

event_note Nota de premsa

Nota informativa sobre el despreniment en la construcció del túnel de la L5 al Carmel

Avui, 28 de gener, segueixen les tasques de reompliment del buit creat per l’esfondrament del Carmel que es completarà aquest mateix matí. S’haurà d’esperar aleshores a que el formigó se solidifiqui i s’assenti en el terreny al llarg del dia.

Durant tota la nit i el matí d’avui han continuat les tasques de reompliment de l’esboranc creat per l’esfondrament de l’edifici-taller del número 12 del passatge Calafell, causat per les obres de construcció del túnel de la L5 al barri del Carmel.

Per tal d’estabilitzar el punt afectat s’està reomplint el buit, d’uns 18 metres d’alt per 20 d’ample, des de la superfície mitjançant l’abocament de formigó amb 3 bombes a una velocitat de 250 m3 cada tres hores. Es preveu que aquesta tasca es pugui completar al llarg d’aquest matí. El procés de solidificació dels més de 2.000 m3 de formigó abocats s’allargarà durant tot el dia d’avui.

Un cop el formigó s’hagi solidificat i el terreny estigui estabilitzat es procedirà a enderrocar les parets de l’edifici-taller que han quedat en peu i a apuntalar el mur de desnivell del sòl que dóna al passatge Calafell.

Durant tota la nit s’han anat mesurant els possibles moviments en superfície i no se n’ha detectat cap.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia