Acció Exterior i Unió Europea

ESMORZAR DE TREBALL AMB EL CÒNSOL HONORARI DE LA REPÚBLICA DE CROÀCIA, JULI BÀRCENA

Esmorzars de treball APEC-Patronat Català Pro Europa

query_builder   6 maig 2005 10:00

event_note Nota de premsa

ESMORZAR DE TREBALL AMB EL CÒNSOL HONORARI DE LA REPÚBLICA DE CROÀCIA, JULI BÀRCENA

Esmorzars de treball APEC-Patronat Català Pro Europa

Aquest divendres 6 de maig, l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) i el Patronat Català Pro Europa organitzen conjuntament un esmorzar de treball amb el cònsol honorari de la República de Croàcia, Juli Bàrcena, a les 10 hores a la seu del Patronat, a Barcelona. Al llarg d’aquesta sessió es vol analitzar l’estat de situació actual d’aquest país davant la decisió presa el passat 16 de març pel Consell de ministres d’Afers Generals de posposar l’obertura de negociacions de la UE amb Croàcia.

Avui divendres 6 de maig, l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) i el Patronat Català Pro Europa organitzen conjuntament un esmorzar de treball amb el cònsol honorari de la República de Croàcia, Juli Bàrcena, a les 10 hores a la seu del Patronat, a Barcelona. Al llarg d’aquesta sessió es vol analitzar l’estat de situació actual d’aquest país davant la decisió presa el passat 16 de març pel Consell de ministres d’Afers Generals de posposar l’obertura de negociacions de la UE amb Croàcia.

Anna Terrón, secretària general del Patronat Català Pro Europa i delegada del Govern a Brussel·les, i Isidre Ambrós, president de l’APEC, seran les persones encarregades de presidir aquesta sessió.

Aquesta actuació s’emmarca dins de les activitats de difusió i informació sobre la UE que desplega el Patronat com a punt d’enllaç d’Europe Direct-Xarxa d’informació de la Comissió Europea.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

ACTE: Esmorzar de treball amb el cònsol honorari de Croàcia, Juli Bàrcena

DATA: divendres 6 de maig de 2005

HORA: 10 hores

LLOC: Patronat Català Pro Europa

C/ Bruc, 50, 3r  Barcelona

Agrairem la confirmació d’assistència abans del 5 de maig al telèfon 93 567 29 99  o al correu electrònic esther.molas@infoeuropa.org

Per a més informació:

Patronat Català Pro Europa

Departament de Premsa i Comunicació

Tel: +34 93 567 29 99- premsa@infoeuropa.org

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia