Agenda

25 juny 2021

Actes del president


09.00
Reunió de la comissió delegada en matèria de Covid-19.

Via telemàtica | Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, participarà, telemàticament, a la reunió de la Comissió delegada en matèria de Covid-19. També hi prendran part el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró; la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i els consellers d’Interior, Joan Ignasi Elena, i de Salut, Josep Maria Argimon.

12.00
Visita a l'empresa DEM-Barcelona.

C. Puigmal, 94-96 - Polígon Industrial Sant Isidre | Sant Fruitós de Bages

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visitarà l’empresa DEM-Barcelona, especialitzada en soldadura per resistència, especialment en l’àmbit de l’automoció, per conèixer el projecte de pràctiques de formació professional que l’empresa du a terme juntament amb la Fundació Lacetània. El cap de l’Executiu visitarà les instal·lacions i coneixerà personalment alguns dels usuaris que fan les pràctiques a l’empresa. També seran presents a la visita l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan; la delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit; el gerent del DEM, Dani Vendrell, i la presidenta de la Fundació Lacetània i de la Cambra de Comerç de Manresa, Sílvia Gratacós. 

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir gràficament la visita del president a aquesta empresa cal que confirmin l'assistència a dani.vendrell@dem-barcelona.com

15.30
Visita al centre de vacunació de Fira de Barcelona.

Vestíbul del Palau número 4 de Fira de Barcelona. Montjuïc | Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visitarà el centre  de vacunació de Fira de Barcelona, per tal de fer seguiment del desenvolupament de la campanya de vacunació contra la Covid-19. Pere Aragonès, acompanyat dels responsables d’aquest espai, farà un recorregut per les instal·lacions d’aquest punt de vacunació, i en acabar atendrà els mitjans de comunicació. 

 

 

Actes dels consellers/es


10.30
La consellera Cervera visita diversos serveis socials de Lleida.

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visitarà la Llar Sant Josep i el Casal Cívic de Lleida. L'acompanyarà el delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Bernat Solé.

  • 10.30 | Visita a la residència i Centre de Dia Llar de Sant Josep. Carrer de la Mercè, 10 | Lleida

    La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visitarà la Residència i Centre de dia Llar de Sant Josep.

  • 11.30 | Visita al Casal Cívic Lleida. C. de la Mercè, 1 | Lleida

    La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visitarà el Casal Cívic Lleida.

12.40
La consellera Ciuró presideix el lliurament de 100 restes òssies no identificades a Miravet.

Cementiri de Miravet | Miravet

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, presidirà l’acte de lliurament de 100 restes òssies no identificades a Miravet. La consellera visitarà l’Ajuntament per trobar-se amb l’alcalde Joan Piñol i Mora així com amb altres membres del consistori i signarà el llibre d’honor de la població. Prèviament, Ciuró acudirà fins a la fossa del Mas de Santa Magdalena (Móra d’Ebre) per visitar els treballs arqueològics que s’hi han produït els darrers mesos. Al final de l’acte, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

20.00
La consellera Garriga assisteix a l'arrencada de 'L'Altre Festival. Festival d'arts escèniques i salut mental'.

Recinte Fabra i Coats ( c. Sant Adrià) | Barcelona

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, assistirà a l'arrencada de L'Altre Festival. Festival d'arts escèniques i salut mental, un esdeveniment cultural internacional que promou la col·laboració entre els sectors de les Arts Escèniques i el de la Salut Mental, i que es basa en propostes artístiques creades, protagonitzades o relacionades amb persones amb experiències diverses en salut mental, tot buscant la interacció entre espectacles professionals i no professionals.