Agenda

12 abril 2021

Actes del vicepresident


10.00
El vicepresident Aragonès presideix la reunió del Comitè Executiu de Crisi per la Covid-19.

Acte telemàtic | Barcelona

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, presidirà la reunió del Comitè Executiu de Crisi per la Covid-19. En la sessió de treball, que es farà per via telemàtica, també hi participaran la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; el conseller d'Interior, Miquel Sàmper; la consellera de Salut, Alba Vergés; el conseller d'Educació, Josep Bargalló; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; la consellera de Justícia, Ester Capella; i el conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa.

Actes dels consellers/es


09.30
El conseller El Homrani inaugura la Violeta, un nou equipament per a dones en situació de sensellarisme a Barcelona.

La Violeta ( c. Alt de Gironella, 8) | Barcelona

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, participarà en la inauguració del centre per a dones sense llar La Violeta. L'acompanyarà el secretari general del Departament, Oriol Amorós; la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez; i la responsable del programa Dones Amb Llar d’ASSÍS, Elena Sala.

10.00
La consellera Ponsa presideix la reunió virtual del Consell Nacional de la Lectura..

Acte telemàtic | --

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, presidirà la reunió virtual del Consell Nacional de la Lectura. A la sessió, també hi prendran part, entre d'altres, el secretari general del Departament de Cultura, Lluís Baulenas; el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Ponsatí-Murlà; la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; la directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques , Rosa Tubau; i el director de l’Institut Català de les Empreses Culturals, Miquel Curanta.

12.00
El conseller Calvet es reuneix amb ICL Iberia .

Oficines ICL Iberia ( c. Afores, s/n) | Súria

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es reunirà amb representants de l’empresa ICL Iberia. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, assistirà a l'acte.

12.00
El conseller Solé fa una visita institucional a Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya.

C. Lligallo de Lorente, 3 | Amposta

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, farà una visita institucional a Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, i es reunirà amb el seu director general, Xavier López, i altres representants del centre. També hi assistirà el director general d'Afers Europeus i Mediterranis, Alfonso González Bondia.