Agenda

10:00|. Hangar de la Generalitat de Catalunya a l'aeroport de Sabadell|Sabadell (El Vallès Occidental)

Avui divendres, 12 de juny de 2009, a partir de les 11.00 hores, a l'aeroport de Sabadell
El conseller Joan Saura presenta els mitjans aeris per a la campanya forestal d'aquest estiu
● Alguns dels mitjans aeris faran una demostració de maniobra d'extinció d'incendi
● A les 12.00 hores, el conseller d'Interior, Joan Saura, presentarà el llibre "Bombers de Catalunya història i present"
El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presentarà avui divendres dia 12 de juny, els mitjans aeris de què disposa la Generalitat de Catalunya per a la campanya forestal d'aquest any. La presentació es farà a l'aeroport de Sabadell a partir de les 11.00 hores.
A l'acte també assistiran el secretari general d'Interior, Joan Boada; la directora general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Olga Lanau, i el subdirector general operatiu dels Bombers de la Generalitat, Antoni Rifà, entre d'altres.
Després de fer un recorregut pels diferents mitjans aeris que estaran exposats a la pista de l'aeròdrom, el conseller adreçarà unes paraules a tots els assistents. Acte seguit es farà una exhibició amb els mitjans aeris que consistirà en una maniobra d'extinció d'incendi. Dos avions de vigilància i atac faran una primera descàrrega i després dos helicòpters bombarders que estaran en estacionària faran una segona descàrrega.
Després de la presentació, el conseller farà atenció als mitjans de comunicació
Presentació del llibre ‘Bombers de Catalunya història i present'
Un cop finalitzat l'acte, el conseller d'Interior, Joan Saura, presentarà el llibre "Bombers de Catalunya història i present".El conseller estarà acompanyat pel secretari general d'Interior, Joan Boada; la directora general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Olga Lanau; la subdirectora gerent de l'Avenç, Núria Iceta; i pels autors del llibre, Joan Rovira, Marc Ferrer i Carles Savalls. L'acte tindrà lloc a les 12.00 hores a l'hangar de la Generalitat de Catalunya a l'aeroport de Sabadell.
TEMA: Presentació mitjans aeris
DIA: Divendres 12 de juny de 2009
HORA: 11.00 hores
LLOC: Aeroport de Sabadell
TEMA: Presentació llibre "Bombers de Catalunya història i present"
DIA: Divendres 12 de juny de 2009
HORA: 12.00 hores
LLOC: Hangar de la Generalitat de Catalunya a l'aeroport de Sabadell
Cerdanyola del Vallès, 10 de juny de 2009
15.12 hores

undefined
undefined
undefined
undefined