Agenda

10:10|. Seu Serveis Territorials DIRIP a Tortosa, al carrer Lluís Canalda, 2, 4ª planta (Tortosa)|Tortosa (El Baix Ebre)

L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 16.15 hores                                                          
 
 
·          En la reunió s’explicaran el funcionament del pla i les mesures de prevenció vinculades a un foc forestal
·          També hi participaran representants de Bombers, Agents Rurals i Mossos d’Esquadra
 
La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya, en col·laboració amb els serveis territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació (DIRIP) a les Terres de l’Ebre, presentarà el proper dilluns 15 de juny, a les 16.30 hores, el Pla Especial d’Emergències per Incendis Forestals a Catalunya (Infocat), a tots els ajuntaments de les comarques d’aquesta demarcació.
 
La sessió es farà a la seu dels Serveis Territorials del DIRIP a Tortosa, al carrer Lluís Canalda, 2, 4ª planta. L’acte el presidirà la directora dels Serveis Territorials, Pilar Andreu. L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 16.15 hores.
 
En la presentació prendran part tècnics de cadascun dels organismes que participen en l’elaboració i l’execució del pla. Així doncs, l’acte comptarà amb la participació del tècnic de Protecció Civil a Tarragona i les Terres de l’Ebre, Joan Carles Francès; del cap de la Regió d’Emergències de les Terres de l’Ebre dels Bombers, Félix González, que explicarà el dispositiu del Cos de cara a la Campanya contra Incendis de l’estiu; el sotscap de la Regió Policial, inspector Joel Boldú; el coordinador de la Regió Policial, sotsinspector Ricard Robles;el cap de l’Àrea Regional del Cos d’Agents Rurals, Miquel Àngel Garcia; iel cap d’Urgències i Emergències de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, Manel Chanovas.
 
 
TEMA: Presentació de l’Infocat als ajuntaments de les Terres de l’Ebre
DIA: 15 de juny de 2009
HORA: 16.15 hores, atenció als mitjans de comunicació
LLOC: Seu Serveis Territorials DIRIP a Tortosa, al carrer Lluís Canalda, 2, 4ª planta (Tortosa)
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 11 de juny de 200 
11.45  hores

undefined
undefined
undefined
undefined