Agenda

21:15|Acte institucional de celebració dels 500 anys del Col.legi de Procuradors.Palau de Justícia de Catalunya (Passeig Lluís Companys, 14-16)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, presidirà l'acte institucional de celebració dels 500 anys del Col.legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona (ICPB). Abans de l'inici del sopar, hi haurà parlaments del degà de l'ICPB, Ignacio López; del president del Consejo General de Procuradores de España, Juan Carlos Estévez; del president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miquel A. Gimeno, i del president de la Generalitat, que clourà la commemoració. També assistiran a la celebració, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; la consellera de Justícia en funcions, Pilar Fernández; el fiscal superior de Catalunya, Martín Rodríguez, i el secretari del Govern, Germà Gordó, entre d'altres personalitats.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte, hauran de confirmar prèviament la seva assistència a Intermèdia GdC (Roser Alcocer: info@intermedia.es; tlf. 670 35 23 75).