Agenda

18:00|El president Mas encapçala l'acte de col·locació de la primera pedra de l'ampliació de La Roca Village.La Roca Village|La Roca del Vallès (Vallès Oriental)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presidirà l’acte de col·locació de la primera pedra de l’ampliació de La Roca Village. Després de fer un breu recorregut per les actuals instal·lacions de La Roca Village, tindrà lloc la col·locació de la primera pedra. A continuació, hi haurà els parlaments institucionals. Hi intervindran el conseller delegat de Value Retail a l’Estat, Michael Goldenberg; la CEO de Value Retail, Desirée M. Bollier; l'alcalde de la Roca del Vallès, Rafael Ros, i el president Mas, que tancarà l'acte. També hi assistirà el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea.
 
Nota: Es prega que els mitjans que vulguin cobrir l’acte confirmin la seva assistència a: ignacio.almirall@interprofit.es o mariona.alba@interprofit.es Per facilitar l'accés, els mitjans haurien d'arribar almenys un quart d'hora abans de l'inici de l'acte.