Agenda

18:00|El president Mas encapçala la presentació del centenari de la Mancomunitat de Catalunya.Palau de la Generalitat (entrada pel carrer Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, presidirà l’acte de presentació de la commemoració del centenari de la Mancomunitat de Catalunya. Hi assistiran la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i els presidents de les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, Salvador Esteve, Joan Giraut, Joan Reñé i Josep Poblet, respectivament. Hi haurà parlaments del coordinador de la commemoració, Xavier Forcadell, del president de la Diputació de Barcelona i del president de la Generalitat.  També hi assistirà la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs; el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí; el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin; el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea; el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau i  el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.
 
Acreditacions: Per cobrir l’acte, cal tenir l’acreditació permanent del Palau o bé el carnet propi del mitjà, a més del DNI. Aquells que no disposin d’acreditació o de carnet propi, caldrà que facilitin les seves dades al Gabinet de Premsa de la Generalitat enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.catindicant nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa.