Agenda

10.00 | El president visita Riudellots de la Selva i Cassà de la Selva

Visita del president de la Generalitat a Riudellots de la Selva i Cassà de la Selva.

 • 10:00|Visita a Frigorífics Costa Brava.Frigorífics Costa Brava|Riudellots de la Selva (Selva)

  El president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà les instal·lacions de Frigorífics Costa Brava, indústria càrnia fundada el 1969, especialitzada en carn de porcí. L’acompanyaran el president i el director general de la companyia, Joan Cañigueral i Jordi Cañigueral, respectivament; l’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura; el conseller de Salut, Boi Ruiz; el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, i el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús. Per motius logístics de l’empresa, la visita a la planta no serà oberta als mitjans de comunicació.

 • 11:15|Inauguració de les noves instal·lacions de Comexi Group.Comexi Group (Av. Mas Joals. Polígon Industrial de Girona) |Riudellots de la Selva (Selva)

  El president Mas inaugurarà les noves instal·lacions de Comexi Group: el MasJoals Mechatronic Unit, la nova planta de la companyia destinada a la fabricació de cossos impressors per a maquinària d’impressió flexogràfica d’alta qualitat, i el Centre Tecnològic Manel Xifra Boada. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de totes dues inauguracions. En acabar la visita a les instal·lacions, tindran lloc els parlaments inaugurals, a càrrec de l’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura; de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; del president de Comexi Group, Manuel Xifra, i del president Mas, que tancarà l’acte. L'acompanyaran el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, i el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.
   
  Nota: Els mitjans que vulguin cobrir la inauguració de les noves instal·lacions de Comexi Group cal que confirmin la seva assistència a jgarriga@vitamine.cat

 • 12:45|Visita a l'empresa Francisco Oller.Francisco Oller SA (Polígon Industrial Trust, s/n)|Cassà de la Selva (Gironès)

  El president Mas visitarà les instal·lacions de l’empresa de taps de suro per a cava i xampany Francisco Oller SA. Després d’una breu reunió amb els responsables de l’empresa, el cap de l’Executiu farà una visita a la planta. En acabar, tindran lloc els parlaments institucionals, a càrrec del president de la companyia, Jaume Nadal, i del president Mas. L'acompanyaran el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, i el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.
   
  Nota: Els mitjans interessats en cobrir aquest acte cal que confirmin l'assistència a rayach@ollerfco.com