Agenda

18:00|El president Mas inaugura la planta Termosolar Borges.Termosolar Borges (ctra. LV-7023 de Juneda a Castelldans, km. 3)|Les Borges Blanques (Garrigues)

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà la planta Termosolar Borges, promoguda per Abantia, Comsa Emte i l’Institut Català de l’Energia (ICAEN). Després de fer un recorregut per les instal·lacions, tindran lloc els parlaments inaugurals, a càrrec del president de Termosolar Borges, Joan Gummà; de l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, i del president Mas, que clourà l’acte. També hi assistiran el president d’Abantia, Francesc Boada; el vicepresident de Comsa Emte, Carles Sumarroca; la directora de l’ICAEN, Maite Masià; el  president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el delegat de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, entre d’altres.
  
Nota: És imprescindible que els mitjans interessats a cobrir l’acte s’acreditin a scastells@inforopress.es o lguirao@inforpress.es. Es recomana arribar uns 20 minuts abans de l’inici de l’acte.